Dienstag, 8. Dezember 2009

VELIKI BRAT: Tanja opet ode, policija u Kući

VB: Tanja opet ode, policija u Kući

Beograđanka Tanja Jovančević imala je dve šanse da osvoji glavnu nagradu u rijaliti-šou Veliki Brat. Nijednu nije iskoristila.

Prvi put je izbačena iz Kuće 9. novembra, onda se vratila u šou, na iznenađenje većine ukućana, ali su je oni, udruženim snagama sa gledaocima, ponovo izbacili.

Najmanje glasova publike ove nedelje imali su Dragica, Karlo, Radiša, Mirjana i Tanja. Užičanka Mirjana i Tanja su išle u dvoboj, a ukućani su, većinom glasova (6:4), odlučili da Beograđanku ponovo isprate iz kuće.

"U, jebote, al' sam se iznenadila", rekla je Tanja kada je čula ishod glasanja.

Zanimljivo je da je za izbacivanje Tanje glasao i Radiša, koji je prethodnih dana pokazivao simpatije prema Beograđanki, mrsio joj kosu, pevao sa njom u dvorištu...

"Glasam za Tanju, neka bude kako publika hoće", obrazložio je radiša svoju odluku. Negativan glas Tanji dali su i Karlo (očekivano, jer se njih dvoje "ne mirišu" od početka šoua), Danica ("manje mi odgovara kao osoba"), Dragica ("Mirjanu sam upoznala letos u Guči i fino se družimo"), kao i Đorđe i Arsa koji su ocenili da Mirjana ipak zaslužuje da još ostane u kući, jer je tek došla.

Podršku Tanju dali su između ostalih i Manuel i kristina, koja je rekla da bi volela da iz Kuće izađe Mirjana "zbog nekih ličnih stvari" i "stalnih provokacija". Kiki je još jednom pokazala da joj nije svejedno što se Mirjana motala oko njenog Manuela.

"Hrabri uvek izlaze dva puta", rekla je Tanja odmah...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen