Mittwoch, 2. Dezember 2009

VELIKI BRAT: Violeta Raleva pijana ko letva...

Violeta Raleva pijana ko letva...



Bivša ukućanka Velikog Brata Violeta Raleva toliko je popila proteklog vikenda da nije znala kud udara!

Svu noć je tumarala po prestoničkom klubu „Noir“ ne odvajajući se ni trenutka od čaše, koju je konobar neprestano dolivao belim vinom. Viki bi je bukvalno ispijala „brzinom svetlosti“, a pokušaji Nikole Dančevića, takođe bivšeg učesnika VB, da Makedonka malo smanji doživljaj nisu urodili plodom. Njena namera da zaigra pretvorila se u više nego komično teturanje, što je u svakom slučaju bilo simpatičnije nego te večeri biti neposredni svedok Violetinog pevačkog nastupa, dok se iz petnih žila napinjala da nadjača zvučnike.

U jednom trenu pala je u zagrljaj korpulentne plavuše i ta naoko intimna scena izazvala je salve zvižduka muškaraca, koji su se na sve načine trudili da ulete u taj klinč kao adekvatna zamena. Napokon, pred jutro jednom od njih se i posrećilo, pa je na svom obrazu i vratu osetio nežne poljupce od alkohola razvaljene Makedonke.

Ne znamo kako joj je bilo kada se u neko doba probudila u svom krevetu i da li se mogla
setiti ijedne scene, ali ove će joj fotografije barem malo osvežiti pamćenje. E, sad, kako će Karlo Zagorac odreagovati na njih kad bude napustio kuću Velikog Brata, saznaćemo čim bude „na slobodi“. Do tada Violeta slobodno može da uživa u svojih pet minuta slave.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen