Mittwoch, 30. Dezember 2009

Oliver prebijen u centru grada!

Pevač Oliver Mandić izvukao deblji kraj kad je problem s manjom saobraćajkom u ulici Kralja Milana pokušao da razreši pesnicama, ali je naišao na jače od sebe



BEOGRAD - Nekadašnja pop ikona novotalasnog Beograda Oliver Mandić (55) ponovo je u jednoj od noćnih „akcija“ dobio po nosu!
Prema saznanjima, Mandić i njegov saputnik u „renou megan“ izvukli su deblji kraj u tuči koja se juče rano ujutro, oko dva sata posle ponoći, dogodila u ulici Kralja Milana posle čukanja s „mercedesom“ karavanom, u kojem su se nalazila dvojica mladića i dve devojke.
Očevidac ovog incidenta tvrdi da se obračun desio na „Čedinom semaforu“, kod Skupštine, nakon što se „reno“ zakucao u automobil koji je u tom trenutku stao na crveno.

- Vozač „renoa“ i Oliver Mandić istog trenutka su izašli napolje i krenuli da se „objasne“ sa društvom iz „mercedesa“. Iako su oni, kako se čini, izazvali sudar, bez ikakvog osnova su fizički nasrnuli na dvojicu mladića. Međutim, očigledno nisu očekivali da će im se ovi suprotstaviti, a kamoli uzvratiti tri puta većom merom! Kad je video da je vrag odneo šalu...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen