Donnerstag, 31. Dezember 2009

SAVETI: Numeroloske prognoze za januar: 9 sudbinskih brojeva

Na osnovu značenja brojeva, Kornelija Šen, numerolog „Blic žene“, napravila je presek događaja za januar za brojeve od jedan do devet. Izračunajte vaš sudbinski broj i proverite šta vas čeka u narednih mesec dana.

Da biste izračunali svoj sudbinski broj saberite sve cifre iz datuma vašeg rođenja i konačan zbir svedite na jednocifren broj. Na primer, osoba rođena 30. 2. 1980. svoj sudbinski broj dobija ovako: 3+0+2+1+9+8+0=23, 2+3=5. Dakle, njen sudbinski broj je broj 5.



1
Neočekivane i velike promene
Ovo je mesec za unapređenje na poslu koje vas je dugo mimoilazilo. Pre nego što prihvatite ponudu, dobro razmislite da li ste spremni za dodatne obaveze i da li želite da vaš privatan život trpi zbog posla. Ne donosite odluke bez konsultacije s partnerom i ne odbacujte unapred njegove argumente za odbacivanje ponude. Možda on, kao objektivni posmatrač, situaciju sagledava bolje od vas.
Savet plus: Otputujte negde s partnerom.


2

Imaćete prevelike izdatke
Ne razbacujte novac jer vam ovaj mesec donosi prevelike neočekivane izdatke. Umerenost će vam se na kraju isplatiti. Ovo nije period za ulaganja, a posebno ne za poslove koji, navodno, mogu da donesu laku i brzu zaradu. Ni ranije nije moglo lako da se dođe do novca, a sada posebno, tako da ne nasedate na slatkorečivost i obećanja ljudi koji vam nisu bliski. Otvorite četvore oči.
Savet plus: Provodite više vremena s voljenom osobom.

3
Problemi na poslu
Bićete napetiji nego obično, a to će se negativno odraziti na vaše zdravlje. Nemojte da zanemarujete zdravstvene tegobe, već posetite lekara. Novca ćete imati na pretek, ali nemojte da ga rasipate. Trudite se da štedite jer vam već sledećeg meseca predstoje neočekivani izdaci. Na poslu ćete imati problema s ljubomornim kolegama, pa zato pazite kome se poveravate.
Savet plus: Posetite kozmetičara.

4
Vratite dugove
Pravi je trenutak da konačno završite sve ono što do sada niste. Ukoliko niste platili račune ili vratili dugove, vreme je da to i učinite. Bićete nervozni zbog mnogobrojnih porodičnih problema, ali samo zato što ćete pokušati sami da ih rešite. Podelite ih s partnerom i biće vam mnogo lakše. Trudite se da više vremena provodite s ljudima koje volite.
Savet plus: Priuštite sebi kratak odmor.

5
Otputujte kod prijatelja
Imaćete priliku da posetite dragu osobu koja je već godinama daleko od vas. Ukoliko vam to obaveze dozvole, krenite na putovanje. Ako ste planirali da pokrenete sopstveni biznis, sada je pravo vreme za to. Bićete prezadovoljni. Ukoliko...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen