Sonntag, 20. Dezember 2009

Erotske price: Snažno prodiranje

Erotske pricice: Snažno prodiranje

Snažno prodiranje

Dugo nisam verovala u letnje ljubavi, koje se rađaju za vreme letovanja, sve dok se to meni lično nije dogodilo. Upoznali smo se u vodi, dok smo plivali i onako iz daljine smeškali jedno drugom. Našavši se pod vedrim nebom u sred bela dana i okruženi mnoštvom ljudi oko sebe, nismo ništa drugo mogli da uradimo sem glupog i klasičnog upoznavanja.

Ipak, pogledi, odmeravanje i sporo ispuštanje ruke, odavali su veliku privlačnost i požudu. Kada se čovek nađe na moru, jedino mu se jede, spava i tuca. Ovo poslednje je u tom trenutku bilo ono što sam najviše poželela, a ne stereotipno upoznavanje. Kao da covek ima nešto od toga što zna čime se baviš, kako se zoveš, ako mu je tucanje jedina stvar koja mu se vrti u glavi.

Situacija je postajala sve vrelija, ali bilo je jasno da ovo mesto nije pogodno za akciju. Zbog toga smo se dogovorlil da se nađemo uveče, ne bismo li izašli na piće i tobože bolje se upoznali. Te večeri sam izašla u provod i posrećilo mi se. Otišli smo u diskoteku. Čim smo ušli, sela sam za šank, jer se tu najprijatnije osećam. Nervira me guranje i skakanje. Uz pivo koje uništavam, vreme mi brže i lepše prolazi.

Posle nekog vremena jezik nam više nije bio sredstvo komuniciranja. Počeli su da padaju strasni poljupci i ruke su tražile oslonac na njegovom telu. Pomerili smo se u mračniji deo diskoteke. Sledilo je pravo iznenađenje za mene. Bez ustezanja je gurnuo ruku među moje noge. Osećala sam da dole gorim i da sam spremna za jedno dobro tu-canje. Želela sam da otkrijem šta on ima da ponudi.

Drugom rukom je instinktivno krenuo ka mojoj stražnjici polako me nabijajući na svoj već očvrsli kurac, koji se ispod letnjih pantalona jasno ocrtavao.
Uhvatio me je za ruku i ja sam bez razmišljanja krenula za njim, kada me je poveo iz diskoteke.
-Idemo u moju sobu - rekao je.
- Ne, tamo je vruće. Idemo na plažu! -odgovorila sam.

Skoro trčeći, išli smo ka plaži. Od piva i trčanja počelo je malo da mi se vrti u glavi. Bacio me je na pesak. Moje ruke su krenule ka njegovom šlicu ne bi li oslobodile njegov...

CELA PRICA OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen