Freitag, 11. Dezember 2009

FARMA: Marko i Sandra se ljubili i vatali van domašaja kamera!

Marko i Sandra se ljubili i vatali van domašaja kamera!
Režija prekinula seks na farmi!

Sandra Obradović i Marko Đurovski strasno su se ljubili i vatali u štali, i to van domašaja kamera! Sve je počelo još kada se pomenuti par iz kuće uputio u štalu, na trenutak zastao i počeo da se ljubi, što su zabeležile i kamere!

Po ulasku u štalu, Marko je svoju dragu masirao po golim leđima i u nekoliko navrata ležao preko nje, što Sandri, očigledno, nimalo nije smetalo. Napaljeni dvojac rešio je da prevari zadrugu i gledaoce, pa je Đurovski uzeo svoju jaknu i bacio je preko kamere. Sledećih nekoliko minuta, gledaoci su ostali uskraćeni za sliku, ali ne i za ton, pa su se mogli čuti prigušeni uzdisaji i cmakanje.
Akcija je prekinuta tako što je jedan radnik iz režije došao do štale, pokucao i skrenuo im pažnji da ne smeju da ometaju proces snimanja.
- Kada je Marko prekrio kameru, u režiji je nastalo alarmantno stanje jer dosad nisu imali takav presedan na farmi. Radnici treće smene momentalno su reagovali i otrčali do štale kako bi upozorili Marka i Sandru da to što rade nije dozvoljeno, a pre neko što su pokucali na vrata, začuli su uzdahe. Momku kome...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen