Dienstag, 8. Dezember 2009

FARMA: Masne fote na pidzama partiju

FARMA: Masne fote na pidžama partiju

Nakon proglašenja Marka i Sandre za ovonedeljne sluge održan je pidžama parti na kojem su farmeri igrali masne fote - Cakana i Bebi ljubile sve muškarce, Đura i Viktorija ljubili jedno drugome pupak i leđa.

Prošlonedeljnom Gazdi Tomi Pantersu Zadruga je konačno ispunila želju i organizovala pidžama parti. Kada su obukli nove spavaćice i pidžame, došao je trenutak da "zavrte flašu" i zaigraju masne fote.

Zvezda prve fote bila je Maja Nikolić čije se ime nekoliko puta našlo na papirićima u šeširu - "ova fota neka odigra prljavi ples sa Majom" ili "ova fota neka poljubi Maju u grudi"...

Prljavi ples je zapao Saletu, dok je Topalko ponovo dobio šansu da "odglumi" strastvenu scenu sa svojom partnerkom iz serije "Između ljubavi i mržnje".

Majin zadatak bio je da Tomi Pantersu poliže vrat. "Ne dolazi u obzir!", uzviknula je Maja. "Kupao si se pre tri dana", poručila je Tomi koji joj je odgovorio u svom maniru "Majo, juče sam se oprao i dole i gore". Ipak, Maja je ostala neumoljiva, pa je kao izazov morala da popije litar vode...Kasnije je "dobila i batine".

"Ova fota neka udari Maju deset puta po zadnjici" - ...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen