Dienstag, 8. Dezember 2009

FARMA: Viki gazduje, muškarci se svadjaju

FARMA: Viki gazduje, muškarci se svađaju

Poslednja izbačena farmerka Marina Perazić za novu Gazdaricu imanja izabrala je Viktoriju. Njen mandat i novonastalo prijateljstvo sa Majom sa kojom se "do juče" svađala ipak je zasenila svađa između Marka i Niggora.

Rokerka koja je od početka rijalitija razmenila "par reči" sa svim farmerima Viktorija, proglašena je za ovonedeljnog "Gazdu". Njena nedelja vlasti, iako tek počinje, izgleda da će biti jedna od najinteresantnijih od kako je počela Farma i to iz dva razloga: Prvi - Maja i Viktorija su postale prijateljica: Druga - muškarci su počeli ozbiljno da se svađaju.

Za nešto više od dva meseca koliko traje rijaliti saznali smo nekoliko stvari - ko je bio u zatvoru, ko mesi najbolji hleb, ko ne zna da pere sudove, ko se non-stop svađa (žene), da su muškarci složni "kao jedan" i da Viktorija ne podnosi Maju...a ni Maja nju...toliko da ju je čak tokom svog gazdovanja proglasila za slugu.

Ipak, neke stvari se menjaju...Da li zbog straha da joj "ne uzvrati uslugu" i imenuje je za slugu, Maja se od čitanja Marininog pisma ne odvaja od Viktorije i to bukvalno. Pratila ju je čak do WC-a, a onda čekala ispred vrata i savetovala koga da izabere za slugu.

"Morala bi da uzmeš Marka i Sandru. To ti je moj savet", rekla je Maja, dok joj je Viki iz WC-a odgovarala da nije baš sigurna u njen izbor. "Zašto Marka...ne znam da li ću njega". Muškarci su u tom trenutku scenu...

CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen