Mittwoch, 23. Dezember 2009

IN VIVO - za Novu godinu u Rumi!



Mega popularni dvojac "IN VIVO" ce zajedno sa "Kibo Maestrom" za Novu godinu nastupiti u klubu "Mister X" u Rumi.
Momci obecavaju vrhunsku zabavu i explozivan nastup u njihovom prepoznatljivom stilu, a najavljuju i prvi album koji ce izbaciti u februaru 2010. Jos uvek ne znaju koliko ce pesama biti na CD-u...

Neven - "Istina je da jos uvek nismo napravili konacan izbor pesama. Za sada imamo sigurnih 8 koje ce uci na album. Drago nam je da ce nasa publika konacno moci da cuje i jednu snaznu baladu, za koju je aranzman radila legendarna Generacija 5, a svi znate kako zvuce njihove balade. Dovoljno je samo reci "Ti samo budi dovoljno daleko...""

Igor - "Nase prve tri pesme i sve pesme sa prvog albuma su nasa autorska dela, Neven je pisao tekstove, ja sam komponovao muziku i radio aranzmane.
Nekoliko pesama koje ce se naci na albumu su upravo iz perioda kada smo napravili i "TU TU TU", pa nam je zato veoma tesko da se odlucimo koje da stavimo na album, jer zelimo da se svakom pesmom zahvalimo publici na neizmernoj podrsci koju su nam pruzili na nastupima u preko 150 gradova sirom nase i susednih zemalja."

Dok ne izadje CD podsetimo se njihova prva 3 singla...


TU TU TU:



NIJEDNA SAD:



NARKOMAN:


Izvor: FolkoTeka.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen