Sonntag, 27. Dezember 2009

SAVETI: Neka se i voljeni obraduje Deda Mrazu

Praznici su idealno doba godine da pokažete koliko volite bližnje. I mada se Deda Mrazu najviše raduju deca, iskoristite priliku, pa i svom voljenom dajte do znanja koliko je poseban. Stručnjaci savetuju da je najvažnije da sve zapakujete originalno, da poklanjate od srca i sa namerom da često tokom godine pomisli na vas. Mi smo napravili spisak predloga koji će, najverovatnije, izmamiti širok osmeh i poljubac.

 
 
Ručni sat
Savršen poklon. U zavisnosti od afiniteta i stila oblačenja odlučite se za model sa kožnom ili narukvicom od čelika. Bilo koji da izaberete, kad god pogleda na sat setiće se vas. Preporučujemo neki od modela „Fosil“ satova koje možete kupiti po ceni od 7.000 do 12.000 dinara, „Police“ za koji je potrebno izdvojiti od 10.000 do 18.000 dinara ili nezaobilazni „Svoč“ koji je pristupačniji i za njega treba izdvojiti do 9.000 dinara.

Francuski konjak
Galantan izbor − vaš dragi će to umeti da ceni. Dobro će mu doći u situacijama kad iznenadna nalete prijatelji, koje treba lepo ugostiti. U obzir dolaze i francusko vino ili neko drugo interesantno piće. Za ovaj poklon, u zavisnosti koje piće izaberete, potrebnno je izdvojiti od 1.400 do 3.900 dinara.

Set za brijanje i negu kože...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen