Mittwoch, 2. Dezember 2009

VELIKI BRAT: Manuel seksualno zadovoljavao Kiki (Video)

Nakon par dana ljubljenja u krevetu, par u “Velikom Bratu” otišao je korak dalje. Kiki je dozvolila Manuelu da je seksualno zadovolji.

Kristina je u više navrata, pre ulaska u kuću “Velikog Brata” osudila ponašanje svoje sestre bliznakinje Violete, rekavši da joj se ni malo ne dopada što su Viki i njen dečko Karlo toliko slobodni i bliski pred kamerama.

No, nakon što je prošlo par nedelja od kako se pridružila ukućanima “Velikog Brata”, Kiki je dokazala da je ona narodna “krv nije voda” ipak istinita.

U početku, ona i Manuel su stidljvo razmenjivali po koji poljubac da bi pre par dana počeli svaku noć da, nakon što se ugase svetla, koriste priliku za ljubakanje i maženje u krevetu.

Prethodne večeri, Kiki i Manuel su nakon dugog maženja u krevetu ipak odlučili da odu korak dalje. Iako nije bilo klasičnog seksa, tačnije penetracije, Kiki je bila zadovoljena, pošto joj je Manuel pružio vaginalnu stimulaciju.

Sve je počelo dodirima i strastvenim poljubcima, da bi u jednom momentu makedonka čvrsto obgrlila Manuela i tiho uzdisala dok su se njegove ruke micale ispod pokrivača.

Očigledno je samo pitanje dana, kada će se Kiki potpuno opustiti i prepustiti zadovoljstvima.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen