Samstag, 19. Dezember 2009

SAVETI: Sminka kao sredstvo zavodjenja

Svi imamo tečni puder, rumenilo i dekorativnu šminku na koju uvek možemo da se oslonimo. No, "pouzdano" nikada ne može da bude ni izbliza privlačno kao "seksi" (čak raskalašno).
Svaka žena voli, bar s vremena na vreme, da se na njenom licu vidi da je vodila ljubav. Eksperti za mejkap kažu da pravi "seksepilni" proizvodi poseduju nekoliko zajedničkih karakteristika. Pre svega, njihova upotreba ne sugeriše samo seksualnost već je imitira - zarumenjeni obrazi, zamršena kosa, izgrickane usne.
Drugo, pravi proizvodi utiču da se osećate podjednako dobro kao što izgledate. Zašto, uostalom, model Karolina Kurkova uvek koristi istu Diorovu maskaru i rumenilo kada izlazi? "To možda jesu sitnice, ali daju mi neverovatnu sigurnost i stav", kaže ona. A svako koga je zaveo potpuni stranac, dobro zna da je sve u stavu.
Usne
Na vrhuncu seksualnog uzbuđenja, usne se prirodno zarumene. Tu boju možete da reprodukujete nanošenjem tečnog ruža, koji kreira uverljivije i prirodnije efekte od debelog sloja klasičnog karmina.

Oči
Zamagljen pogled odražava loše ponašanje, ali na dobar način. Nanesite tamnu olovku za oči a onda prstom ili četkicom "smekšajte" ivice kapka - naročito ispod donjih trepavica.


Kosa
Gusta, sjajna kosa je vrlo seksi ali pene, gelovi ili kreme za stajling, kao i "oblaci" laka za kosu nisu. Velike količine ovih preparata samo će spustiti kosu umesto da je učine lakom i lepršavom. Za punoću vlasi, nanesite malo sredstva za uvećanje volumena...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen