Samstag, 5. Dezember 2009

VELIKI BRAT: Manuel i Kristina prekinuli ljubavnu vezu zbog novopridošle Užičanke Mirjane

Raskid zbog Mire Tange
Manuel i Kristina prekinuli ljubavnu vezu zbog novopridošle Užičanke Mirjane

Manuel i Kristina raskinuli su emotivnu vezu zbog plavokose Užičanke Mirjane.
Tokom jučerašnjeg dana u kući Velikog Brata odvijala se prava drama, koja je okončana raskidom najmlađeg i najlepšeg para. Svađa je počela tako što je Piroćanac sve otvorenije krenuo da se udvara medicinskoj sestri iz Užica, poznatoj i kao Mira Tanga, pa je s njom provodio mnogo više vremena nego ranijih dana. Sa druge strane, uporno je ignorisao Kiki, a vrhunac poigravanja s njom desio se kad nije hteo da joj zameni baterije na “bubici”:

- Karlo je preneo Kristini priču da je Mirjana objašnjavala Manuelu kako nije u redu da joj se nabacuje, i to uvek u vreme kad Kiki nije u blizini. Makedonka se žestoko razbesnela, a Jovana je pokušala da smiri situaciju i posreduje između sada već bivšeg para. Međutim, njih dvoje nisu želeli nasamo da razgovaraju, pa je Manuel preko Jovane poručio Kristini da više nisu u vezi - priča naš izvor blizak produkciji.

Neposredno pred spavanje Kristinu su tešili Jovana i Đorđe, dok je Manuel prepričavao Danici šta se sve desilo u toku dana. Ona mu je rekla da se poneo kao klinac i da treba da razgovara s Kiki, nakon čega je on smušeno pozvao Makedonku na razgovor, što je ona glatko odbila. Nakon toga Piroćanac je, mrmljajući sebi u bradu, još jednom stavio Kristini do znanja da mu se ne obraća i vratio se u svoj krevet.

Ostaje da vidimo da li je na njihovu vezu definitivno stavljenje tačka ili će, kad ohlade glave, probati da izglade nesuglasice i nastave ljubav u kući.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen