Dienstag, 22. Dezember 2009

Završeno snimanje TV serije „Žene sa Dedinja”

Priča o ljubavi i skandalima



Završeno je snimanje prve sezone od osam epizoda igrane serije „Žene sa Dedinja” koja govori o četiri savremene žene iz elitnog beogradskog naselja, dok se kao glavni muški lik pojavljuje Dragan Mićanović, u ulozi Martina Malbaše, velike muzičke zvezde. Juče su u bioskopu „Kolosej” premijerno prikazane prve dve epizode, koje će publika na malim ekranima moći da pogleda najverovatnije na jesen.
Jednu od glavnih uloga, provokativnu umetnicu i zavodnicu sa Dedinja, tumači Lena Bogdanović.
- Alisa Velebit je jedna zavodljiva, pametna, dobra i duhovita žena. Bavi se umetnošću, vajarka je i slikarka. Ona živi na Dedinju, razvedena je, ima ćerkicu koja često deluje zrelije od majke iako ima deset godina. Alisa je razvedena od Tolje koji je pilot, koga igra Milutin Milošević i koji povremeno živi sa njima - kaže Lena Bogdanović i dodaje još neke osobine Alise, koju tumači.
- Ona menja muškarce, u nekim momentima kao čarape, ali to nije njena prava priroda. Ona to radi zato što ne može da nađe pravog i jednostavno troši muškarce, na način kako neki muškarci troše žene. Ona je negde kao žena sa muškim mozgom, ali kako se razvija priča, shvata da želi da bude samo s jednim muškarcem i postane joj jasno koga zapravo voli i onda se potpuno posveti toj ljubavi i želji da se ostvari - objašnjava glumica i ističe šta je njoj bilo najzanimljivije na snimanju.
- Bilo mi je zanimljivo što sam učila da slikam i da vajam...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen