Donnerstag, 7. Januar 2010

SAVETI: Znakovi koji govore da mu NIJE STALO

Ismejavanje u društvu, omalovažavanje i izazivanje ljubomore su činovi okrutnosti i više nego dobar znak da njemu baš i nije previše stalo.

Kao što žene vole dobro da se provedu samo sa ženskom ekipom, tako je normalno da i muškarac to učini sa svojom ekipom. Međutim, ako se ne javi do sedam ujutro (iako je to obećao) vreme je da prestanete da se brinete za njegovo zdravlje i ne slušate optužbe kako ste "kontrol frik". Jednako okrutno može da bude i ako se vaš dragi tokom cele noći umesto sa vama, igra sa mišem i tastaturom, a vama nakon svađe kupi psa, mačku ili ribicu kako bi se i vi dobro zabavili.
 


Muškarci takođe neće propustiti ni jednu priliku za višeminutno buljenje u raskošne grudi bilo koje devojke. Ipak, to nije toliko okrutno prema žrtvi na koju se namere, nego najpre prema partnerki koja sedi upravo pored njega. Za nezrelog muškarca koji u devojci namerno izaziva ljubomoru, ponekad nije dovoljan razgovor ili ciljana psihoterapija, a neće pomoći ni egzorcizam.

Ismejavanje
Posebno okrutno može da zazvuči ismejavanje nežnije polovine u javnosti i društvu. Neki muškarci to rade nesvesno, ali svi sebi zapravo "pumpaju" svoj nikad dovoljno veliki ego. Ako mu partnerka služi samo kao prolazna zabava dok ne naiđe neko...

CELA VEST OVDE

Brak i razvod (Russian Edition)
Razvod braka i uzroci za razvod braka: Istorija, sociologija, zakonodavstvo, sudska praksa

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen