Freitag, 23. Oktober 2009

Viki i Karlo koriste svaki trenutak da razmenjuju nežnosti u kući Velikog Brata

Zagoreli!
Viki i Karlo koriste svaki trenutak da razmenjuju nežnosti u kući Velikog Brata

Beograđanin Karlo Zagorac vratio se u kuću Velikog Brata, kao što je Kurir ekskluzivno i najavio, a tome se najviše obradovala njegova devojka Violeta Raleva. S obzirom na to da je on u tajnoj sobi, zajedno sa Kiki, sestrom bliznakinjom mlade Makedonke, ostali ukućani nemaju predstavu šta se događa u njihovom komšiluku. Viki je dobila zadatak da dečku i sestri donosi hranu, pa često dolazi u skrivenu sobu, gde vreme najčešće provodi ljubeći se s Karlom.

- Nakon njegovog povratka u rijaliti oboje su se još više napalili, pa svaki trenutak koriste da se grle i ljube. Utisak je da bi se svakog trenutka bacili u krevet, samo da u tajnoj sobi nije prisutna i Violetina sestra. Prilikom svakog dolaska u skrivenu sobu golupčići se dohvate i krenu da se ljube, ne obazirući se na kamere. Oni su toliko zaljubljeni jedno u drugo da je samo pitanje trenutka kada će imati seksualni odnos - priča izvor Kurira blizak produkciji.

Kako smo saznali, Karlo i Kiki će u subotu uveče iz tajne sobe ući u kuću Velikog Brata, što će neke ukućane razveseliti, a neke sigurno razočarati. Nema sumnje da će Viki biti najsrećnija, jer će bez skrivanja moći da nastavi svoju romansu s Karlom, pa nije isključeno da će njih dvoje s poljubaca i nežnih dodira preći na "viši nivo", posebno nakon Violetine izjave da danima nije masturbirala i da je "zagorela", jer se pre ulaska u šou svakodnevno samozadovoljavala i često je imala seksualne odnose.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen