Sonntag, 3. Januar 2010

Sa Cecom u Novogodisnjoj noci na Sajmu

Uzbudljiv doček uz Cecu na Sajmu

Doček 2010. mnogi su proveli uz muziku najpopularnijih pevača srpske estrade. Najuzbudljivije je bilo na Beogradskom sajmu, gde su publiku zabavljali Ceca Ražnatović i muške „zvezde Granda"

Cecu je sa oduševljenjem dočekalo više hiljada obožavaoca, a po broju prisutnih ovo je ujedno bio najbolji i najmasovniji doček Nove godine. Provod je počeo u 21 sat, kada su nastupile „zvezde Granda": Jovan Stefanović, Saša Kapor, Slobodan Vasić i Nebojša Vojvodić, kao i Milan Topalović Topalko i Svetlana Tanasić - Big Mama.
Sat vremena pre ponoći prisutne je do uzavrele atmosfere dovela Ceca, koja se na sceni pojavila u elegantnoj crnoj večernjoj haljini. Sa Cecom na bini prisutni su dočekali novu godinu, a nastup je nastavljen sve do jedan sat iza ponoći. Cecin nastup iza scene pratili su njena deca, sin Veljko i ćerka Anastasija, dečko Vladimir Cvetković i nekoliko najbližih prijatelja.
Nekoliko stotina metara dalje, u restoranu „KPGT", goste su zabavljali Tanja Savić, Nikola Rokvić i Steva Anđelković. Nastup je prvi počeo Steva, koji je uveseljavao prisutne pop muzikom, dok je Tanja Savić gostima prva poželela sreću u 2010. Iza ponoći na binu je izašao Nikola Rokvić, uz kog je sve vreme bila njegova devojka Una, dok je Tanju „čuvao" njen dečko Dušan.


Ceo teks OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen