Samstag, 2. Januar 2010

SAVETI: Kada je prvi put pozoveš telefonom...

Konačno si dobio broj njenog telefona i jedva čekaš da je pozoveš. Pazi - prvi razgovor je veoma bitan. Postoje neka pravila kojih bi trebalo da se pridržavaš kako bi vaš prvi telefonski razgovor bio uspešan.
1. Neka razgovor bude kratak
Bez obzira na to da li si zaista zauzet ili ne, potrudi se da zvučiš kao osoba koja nema mnogo vremena za duge telefonske razgovore. Ostavi utisak muškarca koji vodi dinamičan, ispunjen život, a ne danguba koji ne zna šta će sa sobom. Kratak razgovor je bitan i zbog toga što ostavlja mnogo nedorečenosti i ona će poželeti da se čuje ponovo sa tobom, možda ti čak predloži i da se vidite kako biste imali više vremena za priču.

2. Budi pozitivan
Većina žena voli duge telefonske razgovore, ali ako joj se ti sve vreme budeš žalio na zdravlje, posao, familiju, finansijske probleme... ona će zažailiti što ti je ikada dala broj svog telefona. Trudi se da zvučiš pozitivno. Pičaj o lepim stvarima, čak i one ružne ulepšaj: kada pada kiša i hladno je ti reci: "Jedva čekam da izađem napolje u mojim omiljenim gumenim čizmama i udahnem svež vazduh". Ako si upao u saobraćajnu gužvu baš u trenutku kada razgovarate: "Sada imam vremena da preslušam novi CD koji sam kupio i na miru smislim koji restoran je najbolji za tebe".


3. Nemoj je zvati samo radi ćaskanja
Ako je pozoveš kako bi joj samo čuo glas i malo proćaskao, možeš da očekuješ da ti se sledeći put neće javiti. Žene vole odlučne muškarce koji prave planove, vode igru. Zato, pozovi i predloži viđanje. Da li ćeš je pozvati na ručak, večeru, u bioskop, šetnju... odluči sam, ili pitaj nju gde bi i kada volela da se vidite. Ako te dobije ne tuguj - možda se samo "femka" i želi da je malo nagovaraš.

4. Ako se ne javlja pozovi još dva, tri puta, ne više
Ako ona ne odgovori na prvi poziv možda je zauzeta ili ne čuje telefon. Pokušaj ponovo za sat vremena. Pokušaj i sutradan u neko sasvim drugo vreme, a zatim odustani. Verovatno ne želi da ti se javi. Ako je zoveš na mobilni telefon ona će videti propušten poziv i ako želi, pozvaće.

5. Ne zovi je u toku radnog vremena
Ne zovi je u toku radnog vremena jer rizikuješ da ona ne bude koncentrisana i da razgovor bude neuspešan. Takođe, pomisliće da si toliko...
 
CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen