Samstag, 2. Januar 2010

SAVETI: Koliko se približiti njegovom drugu?

Ukoliko pitate najboljeg prijatelja svog dečka kakva mu je bivša bila u krevetu, prelazite granice ukusa, upuštate se u tračeve i napuštate područje prijatne zabave i druženja.


U dečkovom najboljem prijatelju možete da pronđete saveznika, prijatnog sagovornika i ulaznicu u društvo, ali vas može i etiketirati kao iritantnu i napornu devojku koju bi svi mogli da počnu da izbegavaju.
Prijatelj nije vaš špijun pa ga nemojte stalno gnjaviti pitanjima "Šta on govori o meni?" ili "Koja je njegova tajna, nikako neće da mi se otvori?". Nije dobro ni nabijati mu stalno na nos kako bi bilo vreme da i on napokon, baš poput vas golupčića, pronađe devojku. Osim što bi mogli da mu narušite samopouzdanje i povredite ego, mogao bi da se oseti kao prilepak, a to sigurno ne želite.

U druženju se nemojte usredsrediti samo na svog dragog i prepričavati svaki razgovor, emociju ili zajedničko pranje zuba. Činićete se naporni i monotoni, a verovatno i otkriti previše.


Ako su vam njegovi prijatelji zaista prijatno društvo, slobodno se opustite i izlazite i družite se sa njima, ali nikako nemojte da ignorišete i ugrožavate osećaje i poverenje koje vaš najdraži gaji prema njima.


"A da samo znaš kako je dobar u krevetu"
Iako je lepo što napokon uživate, sve intimne detalje nije baš najbolje poveriti njegovom najboljem prijatelju. Ako već nekome morate, poverite se svojoj...
 
CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen