Freitag, 1. Januar 2010

Skandalozna 2009. godina

Godinu koja je iza nas obeležili brojni burni događaji na našoj estradi
Skandalozna 2009.
Godina za nama ostaće upamćena po brojnim skandalima, svađama, raskidima i novim ljubavima, a „Alo!“ je bacio pogled unazad i pokušao da sumira događaje koji su bez sumnje obeležili 2009.
Grudi godine
Snajka Ingrid u toplesu
Popularna snajka Ingrid je pred slikanje za „Plejboj“ imala „generalnu probu“ u Makarskoj, gde ju je uslikao naš paparaco u toplesu. Lepa glumica pokazala je ono što je dugo bez razloga skrivala i zato je bez ikakve dileme svrstavamo u ovu kategoriju.
Paparaco godine
Karleuša nespremna za fotografisanje
Da naše zvezde ne drže uvek situaciju u svojim rukama najbolje dokazuje slučaj Jelene Karleuše, s početka ove godine. Obično skockana i spremna na škljocanje bliceva, JK ovog puta nije imala sreće kada je naletela na fotografa našeg lista. Prilično se razbesnela, da li zbog činjenice da nije imala šminku ili zbog toga što joj nije bilo do fotografisanja, ali sigurno bi utisak bio daleko bolji da je u tim teškim trenucima Karleuša makar uspela da se nasmeje.
„Patka“ godine
Breno, je l‘ su sva ova deca tvoja?
Folk legenda stare Jugoslavije je sve ove godine uspevala da sačuva od javnosti frapantnu istinu - da ima usvojenog sina Džonija! Maleni Filipinac, ničim izazvan, pojavio se dok je ekipa bosanske televizije snimala prilog u domu folk zvezde i glasno rekao: „Ma-ma“. Kamermanu su se zatresle ruke, voditeljka je ostala bez teksta i daljih pitanja i tako je nastao mit o Breninom sinu Džoniju. Urednici tabloida lupali su glavom o zid i u neverici se pitali kako im je promakla ovakva ekskluziva, sve dok jednog dana pevačica nije pojasnila da je mali Filipinac dete njene posluge i da ih ne vezuje krvno srodstvo, već samo obostrana ljubav.
Šmrkanje godine
Šta se bijeli u gori zelenoj?
Besan što novine ne pišu koliko je knjiga pročitao, Džej Ramadanovski se potrudio da na drugi način dospe u centar medijske pažnje. Fotograf „Sveta“ uslikao je pevača belih nozdrva, za šta je on imao i više nego neobično objašnjenje:
- Šta misle, da je to kokain u nosu? Koka ne može tako da se vidi, ona bre ide direktno u mozak, to što se vidi su sline! Oko čega dižu dževu, oko mojih slina! Hahahahaha... Ko da je to opet nešto neobično što je objavljeno o meni? Džej pijan, drogiran, ovo, ono... Stalno isto. Pa što bre ne napišu da sam pročitao neku knjigu?
P...

CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen