Sonntag, 3. Januar 2010

MODA: Trendovi koji su obeležili 2009. godinu (2. DEO)

Godina pred nama bi mogla da bude vrlo uzbudljiva za modu. Stručnjaci predviđaju oporavak domaćinstva, što će se sigurno dobro odraziti i na modu, pa se može očekivati novi kreativni uzlet na modnoj sceni.

Prvi obrisi modne 2010. viđeni su već na velikim nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu, a modeli viđeni na modnim pistama preslikaće se u nešto manje luksuznim varijantama i na uličnu modu. Pa šta su ključni komadi za ovu godinu?
Ako je ikada vrime za intenzivne posete teretani, onda je to sada. Pod hitno morate svoje noge da dovedete u red jer će ove godine kratke pantalone postati još kraće, toliko kratke da će se mnogima učiniti da se radi o donjem rublju.





Donji veš
Kad smo već kod donjeg rublja, ono će postati vrlo vidljivo. Štaviše, postaće "gornji" deo garderobe, pa ćete, na primer, korsete i grudnjake nositi kao topiće.

Providno
Ako već niste spremni da nosite grudnjak umesto majice, onda ga možete učiniti vidljivim uz pomoć prozirnih materijala koji su hit sezone. Providne bluze, prozirne majice...
 
 
CELA VEST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen