Sonntag, 29. November 2009

FARMA: Farmeri Maja, Nigor, Sale i Bebi Dol po završetku rijaliti-šoua glumiće u novoj seriji televizije Pink

Sa „Farme" u seriju!
Farmeri Maja, Nigor, Sale i Bebi Dol po završetku rijaliti-šoua glumiće u novoj seriji televizije Pink



Pevačice Maja Nikolić i Bebi Dol, novinar Aleksandar Jovanović i muzičar Igor Lazić po izlasku sa „Farme" glumiće u novoj Pinkovoj seriji!
Producenti ružičaste televizije su oduševljeni njihovim ulogama u seriji „Između ljubavi i mržnje", koju na „Farmi" snimaju po uzoru na španske sapunice, i planiraju da ih angažuju u novoj igranoj seriji koju će snimati u prvoj polovini 2010!
- Maja se u ljubavnim scenama sa Topalkom pokazala kao izuzetna glumica, pa će joj producenti ponuditi ulogu zavodnice. Bebi Dol je veoma simpatična producentima jer je odlično dočarala lik tetke u seriji.
S obzirom na to da se Nigor pokazao kao veliki šoumen i imitator, planiraju da mu ponude nekoliko potpuno različitih uloga. Osim glumom, Sale Jovanović je oduševio reditelja Pinka i kao voditelj parodije rijalitija „Sve za ljubav".
Producenti su svesni da će ovim potezom naljutiti profesionalne glumce, ali znaju da će angažovanjem farmera znatno podići gledanost serijskog programa - kaže izvor blizak producentima.



Maja i Topalko opet u istom krevetu!
Iako je u nekoliko navrata Maja kritikovala Sandru zbog spavanja u „muškim krevetima" i prisnosti najpre sa Topalkom, potom sa Nigorom i na kraju sa Markom, Nišlijka je noć provela u istom krevetu sa „zvezdom Granda"! Posle toga..

CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen