Sonntag, 29. November 2009

VELIKI BRAT: Djole u surovom boks meču pobedio vremešnog Radišu

BORBA JE BILA SUROVA
Đole u surovom boks meču pobedio vremešnog Radišu

Image Hosted by ImageShack.us

U kući “Velikog brata “održan je dugočekivani boks meč između Đoleta i Radiše. Meč je trajao više od deset minuta, i Đole je uspeo da u tri runde dobro prebije Radišu i pobedi. Radiša, koji je i izazvao Đoleta na dvoboj, bio je vidno razočaran ovim ishodom zato što ipak nije uspeo da ga “patoše” kako je najavljivao.


Borba je bila surova. Pošto je Radiša prethodenih dana imao problema sa pritiskom, bilo je neizvesno da li će se uopšte boriti, ali ga je pre meča pregledao lekar koji mu je na kraju odobrio ulazak u ring. Interesantno je da je borbu pratio profesionalni sudija Zoran Šimurina, koji je nekoliko puta prekidao borbu i nameštao bokserima kacige.

Radiša je još na početku pokazao svoje slabosti. Nije želeo da sluša savete trenera Vladimira, a ometala su ga i konstantna navijanja ukućanki koje su uzvikivale Đoletovo ime, dok njega niko nije bodrio. Radiša nije mogao da se snađe ni u drugoj rundi. Đole ga je nekoliko puta udario u glavu, a ova “lokomotiva iz Ljuptena” je mahom udarao u prazno. U trećoj rundi, već je bilo jasno da će Radiša izgubiti meč. Đorđe je odneo pobedu sa 30 prema 28poena, nakon čega je izjavio

-Bilo je gusto i napeto, kao i uvek. Protivnik nije bio nimalo lak. Bio je baš tvrd orah. Želim da pozovem sve omladince iz Ljuptena da slede korake svog starijeg sugrađanina-, pobedonosno je rekao Đorđe i dodao da uskoro očekuje nove izazove.Radiša je bio pomalo tužan zbog gubitka meča smušeno konstatovao: „Na mlađima svet ostaje“.

KOMPLETAN BOKS MEC, MOZETE POGLEDATI NA OVOM LINKU OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen