Sonntag, 29. November 2009

Spektakl „Van Goga" u „Areni"

Spektakl „Van Goga" u „Areni"
Beogradska grupa „Van Gog" je sinoć u „Beogradskoj areni" pred oko 7.000 posetilaca održala koncert koji će verovatno biti zapamćen kao do sada najbolje produciran koncert domaće rok muzike

Nastup na mamutskoj bini... Đule i bend oduševili 7.000 posetilaca
Zvonimir Đukić Đule i njegov bend, koji na srpskoj sceni istrajava već skoro četvrt decenije, publiku su pozdravili sa bine široke 40 i visoke 25 metara, uz svetlosne efekte i pirotehniku kojih se ne bi postidele ni velike svetske rok zvezde.
Koncert je počeo sa pola sata zakašnjenja. Čekanje se, po sudu publike, isplatilo - uz ovacije i vrištanje, koncert je počeo numerom „Opasan ples", koju je Đule izveo maltene usred auditorijuma, na dugačkoj izdignutoj stazi koja je iz bine vodila u publiku. Koncert je nastavljen presekom najboljih pesama iz diskografije „Van Goga", a lista je „začinjena" i numerama sa aktuelnog albuma „Lavirint".

Pred sam koncert Đule je najavio da će druga svirka u „Areni" u protekle dve godine biti zapamćena po tome što se veteranska rok grupa vratila svojim muzičkim korenima i nešto sirovijem rok zvuku.
Veoma pozitivna reakcija publike na mladalački žar sa kojim je ovo obećanje ispunjeno pokazuje da su harizmatični frontmen Đule i njegove kolege dobro procenili želje publike.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen