Montag, 30. November 2009

Hari Mata Hari: "Sreća" obradovala i Tuzlake

Hari Mata Hari: "Sreća" obradovala i Tuzlake

Bh. zvijezda u gradu soli napravila odličnu atmosferu
Hari Mata Hari: Publika željna novih i starih pjesama

Hari Mata Hari održao je preksinoć koncert pred nekoliko hiljada posjetilaca u tuzlanskom Mejdanu u okviru turneje pod nazivom "Sreća".

Bh. zvijezda je u gradu soli nastupila nakon više od sedam godina, što je bio razlog više da se potrudi da napravi odličnu atmosferu.

- Prošlo je dosta vremena od mog posljednjeg nastupa u Tuzli i mogu reći da je publika bila odlična, željna i novih i starih pjesama, koje smo zajedno pjevali, a nije se štedjela - kazao je Hari Mata Hari.

Tuzlanski koncert trajao je dva i po sata, a u Mejdanu su se mogli čuti brojni hitovi kao što su "Sedamnaest ti je godina", "Strah me da te volim", "Ja nemam snage da te ne volim", "Lejla", "Azra", "Sreća", "Što je bilo, bilo je"...

Organizator koncerta bili su Harijev menadžment i kompanija "Beral" iz Tuzle, koja je zajedno s firmom "Imperio" zaslužna za odličan razglas na preksinoćnjem koncertu.

Nakon Tuzle, Hari Mata Hari nastupit će u još nekoliko bh. gradova, a onda slijede koncerti u Novom Sadu, Nišu, Ljubljani, dok je za Novu godinu u Budvi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen