Sonntag, 29. November 2009

FARMA: Pile drugi put napustio „Farmu"

Pile drugi put napustio „Farmu"
Povratniku na „Farmu" Zoranu Radojkoviću Piletu nije se dalo da na njoj ostane do kraja i pokuša da inkasira 100.000 evra glavne premije na svoj konto

Naime, nakon što ga je Maja Nikolić pošteno isprašila u kvizu znanja, i gledaoci su rekli svoje, dodelivši Piletu nešto više od 33 odsto glasova, što je bilo dovoljno samo za svečani ispraćaj do tarabe imanja i eventualnu nadu da će se kao i sezonska prehlada treći put vratiti među ukućane.

Međutim, za razliku od prvog izbacivanja, Pile ovog puta nije bio nimalo ogorčen ni na gledaoce ni na ukućane, niti je izlazak primio toliko k srcu kao pre nekoliko nedelja, kada je prvi put spakovao svoju vreću i vratio se civilizaciji.

- Presrećan sam jer sam video drage prijatelje i, za razliku od prva 34 dana, kada se krvnički radilo, ovog puta je bilo daleko opuštenije i zaista sam uživao u zezanju, druženju i lepom vremenu koje je obeležilo minulu nedelju. Sve u svemu, mogu samo da budem zadovoljan, koliko svojim učešćem i ponašanjem, toliko i činjenicom da su me svi do jednog ispratili kao dragog prijatelja - napomenuo je Radojković, zadovoljan što se vraća onome što mu je najviše nedostajalo tokom boravka na „Farmi" - porodici.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen