Mittwoch, 4. November 2009

Aleksandra Radovic i Anabela se posvadjale u emisiji 'Magazin In'

Aleksandra Radović i Anabela se posvadjale pred kamerama

Da su glasnogovornici uglavnom oni sa mnogo putera na glavi, još jednom je potvrđeno na delu. Naime, na prošlonedeljnom snimanju emisije 'Magazin in', Aleksandra Radović je osula drvlje i kamenje po Anabeli ex Đogani. I to ničim izazvana! Tema autorske emisije Sanje Marinković bila je - prevara. I dok je Anabela prepričavala iskustva sa svojim bivšim suprugom Gagijem, njena koleginica joj je sve vreme upadala u reč, počastivši je pri tom nimalo prijatnim 'dosetkama'. Međutim, ni folkerka Mia Borisavljević nije ništa bolje prošla, pošto je izjavila da su je bivši momci i te kako varali, ali da im ni ona nije ostajala dužna, što je užasnulo pop pevačicu.
Navodno zgranuta i zgrožena rečima svojih koleginica, Radovićeva je tokom njihovog izlaganja kolutala očima, coktajući sve vreme...
Slučajno? Ne, nikako! Jer, kako je razgovor odmicao, seksi brinete koje su nedavno snimile i duet sve više su se otvarale, dok se Aleksandra sve više gnušala. Kulminacija se dogodila kada je uši prekrila rukama, izjavivši da takve priče nisu njen nivo i da ne može da sluša to što njih dve pričaju.



Da li zbog svojih visokomoralnih stavova ili pak zbog toga što čaršijske priče koje je povezuju sa njenim bliskim prijateljem, takođe estradnim umetnikom koji je već u braku, već godinama ne jenjavaju, nije nam poznato. Tek, oni upućeniji u privatni pevačicin život su verovatno pomislili da je njeno nekulturno ponašanje u popularnoj emisiji posledica straha da ovaj tematski razgovor ne ode u kontra smeru. Smeru koji bi je zasigurno doveo do svojevrsne moralne osude. A evo i zašto!

Nakon raskida petogodišnje veze Aleksandra Zeremskog i lepe voditeljke RTS-a Jovane Janković, Radovićeva je ubrzo potom uletela u njegovo naručje. Sve ovo ne bi bilo ni bitno ni čudno da se ona javno nije proklamovala za Jovaninu najbolju drugaricu, a potom je hladno izdala.
Jer, umesto da je tešila svoju drugaricu, Aleksandra je podelila postelju sa njenim bivšim verenikom. Pa i više od toga! Baš kao u latinoameričkim sapunicama, između njih se rasplamsala ljubav koja je nakon perioda skrivanja prerasla u ozbiljnu vezu što i dan-danas traje.

S tim u vezi, nije isključeno da je bivša gospođa Đogani bila...

CEO TEKST OVDE

izvor: www.BizniKlub.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen