Montag, 2. November 2009

ANKETA: Da li se u vama krije preljubnica

Da li se u vama krije preljubnica
Osećaj usamljenosti i emocionalne neispunjenosti u vezi najčešći su razlozi koji navode žene da prevare svog partnera. Evo nekoliko znakova koji ukazuju na to da će nezadovoljna žena uskoro potražiti naručje drugog muškarca.



Nedostaju vam intimni razgovori
Iako možda svakodnevno sa partnerom diskutujete o poslu, porodici, kućnim obavezama, potrebniji vam je razgovor o duboko ličnim stvarima, kao što su ciljevi u životu, osećanja, snovi o budućnosti. Nedostatak ovakve vrste intimnosti narušava stabilnost veze, pa vas može navesti da na drugom mestu potražite ono što vam je potrebno.


Vodite zasebne živote
Iako ste na početku veze ili braka bili na istom putu, vaši životi su se možda toliko razišli da mislite da više nemate ništa zajedničko sa partnerom. Ako sve više vremena provodite sa svojim prijateljima, umesto sa njim, to je pokazatelj da ste se udaljili i da hitno treba da se okrenete jedno drugom, ukoliko već niste odlučili da potražite drugog muškarca sa kojim ćete imati više zajedničkog.

Osveta može biti slatka
Ako ste partnera uhvatili u prevari, normalno je da ćete se osećati odbačeno, povređeno i ljutito. Žene često prevare partnera iz želje za osvetom, kako bi amortizovale osećanja koja je u njima izazvala preljuba.

Poljuljano vam je samopouzdanje
Žene su, kao i muškarci, ponekad nesigurne u sebe, pa se može dogoditi da prevare partnera kako bi vratile poljuljano samopouzdanje ili nahranile ego. Osećaj da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje lako vas može navesti da se okrenete drugom muškaracu, a neobavezni flert se može razviti i u nešto ozbiljnije

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen