Sonntag, 15. November 2009

Estradni kompleksi - Sta muci nase estradne zvezde

Svi estradni kompleksi!
Zbog kojih fizičkih nedostataka srpske pevačice nemaju mira i šta sve čine da bi pobedile majku prirodu


Da žene gotovo nikada nisu zadovoljne svojim fizičkim izgledom, opšte je poznata stvar. Čak i one koje su, prema "strogim" muškim kriterijumima, savršene, na sebi po pravilu pronalaze brojne nedostatke, koje najčešće vide samo one same. Od ovih modernih boljki nisu pošteđene ni srpske pevačice, koje su kao zapeta puška dočekale eru silikona i čudesnih korekcija koje život znače, pa utehu za svoje fizičke mane sve češće pronalaze kod čuvenog "doktora Botoksa".

Jedna od najpopularnijih folk pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović definitivno je na listi pet najpoželjnijih Srpkinja. Bez obzira na to što je za najveći deo populacije cica bez mane, ona ipak ima problem poznat kao "u lepotice tanke su nožice", koji uz njeno bujno poprsje posebno dolazi do izražaja. Sličnu sudbinu i fizičku konstituciju deli i fatalna Elena Karić, koja takođe ima tanke listove nogu, a izuzetno izražen gornji deo tela.

Za razliku od njih, Nataša Bekvalac ima savršene noge, a o njenoj zanosnoj figuri ne treba puno trošiti reči. Ipak, novosadsku šećerlemu muče drugi ekstremiteti, jer je ona nezadovoljna svojim kratkim prstima ruku. Lepa Nata očito nije svirala klavir u detinjstvu, ali bez obzira na skraćene prstiće, teško da joj neka koleginica može oduzeti titulu srpske vamp plavuše.

I dok Dačinu dragu muče kratki prsti, Gocu Tržan, Daru Bubamaru, Maju Nikolić i Minu Kostić more skraćene nožice. Ova kategorija estradnih džepnih Venera je najrasprostranjenija na srpskoj muzičkoj sceni, a na većinu njih se bez problema može primeniti poznata izreka da se "otrov čuva u malim bočicama".




Ceo tekst OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen