Freitag, 27. November 2009

FARMA: Dokazano, Marko je muškarčina!

Dokazano, Marko je muškarčina!



FARMERSKO jutro počelo je radno, farmeri su punili kofe sa vodom, prali veš, pripremali doručak, ispijali kafu, a za to vreme Bebi Dol šetala je svog magarca Okija. Maja je i dalje ubeđena da joj se Marko nabacuje, a nije ni svesna da iza svega stoji njen novi “zakleti neprijatelj” Saša Jovanović. Đurovski junior je u dogovoru sa Saletom počeo da se nabacuje Maji, jer su znali da će nasesti na provokacije, a onda su joj se slatko smejali iza leđa. Takođe, Sale je još jednom ponovio svoje obećanje da će svu obuću Maje Nikolić uništiti ili zakopati negde u dvorištu.
Oko podneva, Cakana je održala još jedan sastanak, koji je postao interesantniji kada je Maja ponovo pred svima povela priču o Markovoj “maloj” muškosti. Provokacija je uspela, jer je Marko skinuo trenerku i pred ostalim ukućanima ostao u gaćama, ne bi li na “najprimereniji mogući način” dokazao da Maja nije u pravu.
Posle ove male egzibicije, pažnju ukućana je zaokupila rasprava između Bebi Dol i gazdarice, koja joj je napomenula da mora da smanji konzumiranje alkohola...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen