Dienstag, 24. November 2009

INTERVJU: Ceca Ražnatović - Za doček kupuje haljinu od 12.000 evra!

Intervju sa Cecom Ražnatović - Za doček kupuje haljinu od 12.000 evra!

Dok Beogradjani kupuju karte za docek Nove godine na Beogradskom sajmu, Svetlana Ražnatović kupuje garderobu za najludju noc. U njenoj kuci se vec nedeljama veca o tome sta da obuce, sta da obuje, kakvu fruzuru da napravi... Predlozi su razni, a Ceca izbor polako svodi na nekoliko varijanti i svaka je glamurozna.

- To mora da bude vecernja haljina, najverovatnije marke Versace. Imam na umu tri, cetiri modela, jos nisam definitivno odlucila. Ono sto znam jeste da bih volela da u 2010. udjem u beloj haljini. Dobro, ne mora bas bela, ali svetla u svakom slucaju - kaze Ceca.



Kako se inace oblacis za novogodisnju noc?
- Ne praktikujem da idem na slavlja osim ako te noci ne radim. Uglavnom slavim u svojoj kuci okruzena decom, porodicom i bliskim prijateljima. I tada svi volimo da smo svecano obuceni, ali ne nosim spektakularne haljine. Izaberem nesto lepo, ali udobno, da se osecam prijatno. Ali uvek postujem obicaj da u Novu godinu udjem sa necim crvenim na sebi. To donosi srecu cele godine.

Da li ce to ovog puta biti gacice?
- (smeh) Nemoj biti prost... Pa to moze, na primer da bude i crveni rajf... (smeh)...

Kako da ne...
- Rekla sam nesto crveno, nisam bila konkretna...

Srecu donosi samo crveni ves, nikako rajf...
- (smeh) Pa dobro za ovu Novu godinu cu imati nesto crveno na sebi, ali verovatno necete videti. Osim ako se predomislim pakupim crvenu haljinu...

Da li ti decko savetuje koju haljinu da izaberes?
- Ne. Savetujem se sa mojim stilistom Vidicem posto je to njegov posao... Ne bi se Vlada nikada mesao u tudji posao!

A da li on trazi savet od Vidica?
- Nema potrebe da to radi, posto Vlada sam ume fantasticno da se obuce. Znam da jos uvek nije odlucio sta ce da obuce i da jos nije kupio nista novo. Kaze da je za njega jos rano...

Sta ce morati da se nadje na tvom jelovniku za Novu godinu?
- Nikada ne pevam sa punim stomakom. Pun zeludac pritisne dijafragmu, pa se zato mnogo lakse i bolje peva kada se ne jede. Ne mislim o hrani, vazno mi je da odradim svoj deo posla i dobro zabavim svoju publiku... Lako cu posle da slavim.

Cime nazdravljas?
- U mom drustvu svako nazdravlja onim sto voli da pije, ne uslovljavam zdravicu odredjenim picem... Mnoge Nove godine docekala sam sa Mirom Skoric kod mene kuci, pa se nadam da ce i ove doci, ako ne bude radila, biti sa nama.

Na Sajmu se pravi i VIP deo samo za tebe?
- To je precizirano ugovorom, to je prostor za..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen