Freitag, 27. November 2009

SAVETI: Kratak kurs za vrhunski seks

Kratak kurs za vrhunski sex

Naučite kako da se partner i vi uzajamno zadovoljite, uskladite seksualnu energiju i postignete dublji i kvalitetniji ljubavni odnos.Taoisti, kineski lekari i seksolozi, proučavali su aspekte muške i ženske seksualnosti, kako bi otkrili ključ seksualnog zadovoljstva. Mantak Či i Manevan Čija, autori knjige „Multiorgazmički par“, iz koje smo preuzeli ovaj mali vodič kroz mušku i žensku seksualnost, izneli su niz korisnih saveta kako da naučite da uskladite svoje želje sa željama svog partnera. Muška seksualnost je kao vatra, lako se zapali, ali se isto tako lako i ugasi, jer muškarci brzo ejakuliraju, dok je ženska seksualnost kao voda, sporije dostiže tačku ključanja, ali je jača i dugotrajnija. Taoisti tvrde da harmonija u krevetu i sreća u vezi zavise od toga kako ćete te razlike premostiti i koliko ćete poštovati partnerove potrebe.

Vaše erogene zone
Jin, ili ženska seksualna energija, kreće se naniže, curi kao voda kroz žensko telo od glave preko srca do genitalija. Upravo zbog toga većina žena mora da uključi glavu i srce, pa da se tek onda upusti u seksualni odnos. Ovo lagano kretanje energije niz telo razlog je zbog kog vam je često potrebna duža predigra i više milovanja da biste svoju seksualnu energiju skrenuli s misli i osećanja i usmerili je ka genitalijama.

Uzbuđenje se očitava na bradavicama
Što je žena više uzbuđena, to će više uživati u grubljoj stimulaciji grudi i bradavica. Zato vaš partner intenzitet dodira treba da pojačava s porastom vašeg uzbuđenja. Vaše bradavice muškarac treba da dodiruje palcem i kažiprstom i da ih blago miluje. Većina žena uživa u milovanju i dodirivanju celih grudi. Pored prstiju, jezik je izvanredan provodnik energije i nema boljeg načina za stimulaciju bradavica od dodirivanja jezikom. Takođe, kod žena između grudi i genitalija postoji trougao uzbuđenja, tako da se stimulisanjem bradavica istovremeno mogu stimulisati i genitalije.

Genitalije − strpljivo do cilja
Ako vaš muškarac želi u vama da probudi strast, treba da zna da vašu seksualnu energiju mora da usmeri od vaših ekstremiteta ka vagini. Neka počne od vaših šaka i stopala i neka se kreće duž nogu i ruku. Zatim treba da nastavi duž vrata, glave i torza. Tek nakon dužeg kruženja oko genitalija treba direktno da ih dodirne.

Stimulacija klitorisa
Ako u toku odnosa nema direktne stimulacije klitorisa, žene često imaju poteškoće da dožive orgazam. Vaš muškarac kruženjem oko klitorisa može da ga pripremi za intenzivniji dodir jer je za mnoge žene direktna stimulacija klitorisa isuviše gruba. Vaš...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen