Sonntag, 1. November 2009

Veliki Brat: Da li je bilo seksa u Kući? (VIDEO)

VB: Da li je bilo seksa u Kući? (VIDEO)

Nakon višednevnog dogovaranja i razmišljanja "gde bi i kako bi", Karlo i Viki su izgleda svoju vezu preneli na viši nivo...

Nakon što se Karlo vratio u kuću, strast između njega i Violete je dostigla vrhunac. Radost, smeh, suze zbog Karlovog (ne) izlaska i neprestane izjave ljubavi vodile su ka jednom...



Karlo i Viki pričali su nekoliko puta na temu seksa u Kući. Ne da li je to ok, već GDE bi to moglo da se izvede, a da kamere ne snime baš svaki detalj. Pomoćna soba, ispovedaonica, a onda su se umorili od traženja odgovora na pitanje.

Dok je Dragica "bolovala" u sobi i pokušavala da zaspi, Karlo je otvoreno rekao Viki "Hajde da se kre*nemo", na šta mu je Violeta odgovorila; "Sačekaj, nemoj sad".

Oni koji su pažljivije posmatrali akciju ispod jorgana prethodne noći, sigurno su mogli da primete i komešanje ispod pokrivača sledeće noći. Erotska masaža, navlačenje odeće kada su konačno "provirili" ispod jorgana, kao i komentari pojedinih ukućana govore da se nešto zaista desilo.

U međuvremenu, Jovana ne odustaje od Đorđa, a Manuel ima potrebu da "otvori dušu" Velikom Bratu o osećanjima koja počinje da gaji prema Kiki.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen