Freitag, 6. November 2009

ŽIV NA SVOJOJ SAHRANI

ŽIV NA SVOJOJ SAHRANI
JEDAN BRAZILAC ŠOKIRAO PORODICU, KOJA JE POLICIJI POTVRDILA DA JE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI I ČAK IDENTIFIKOVALA NJEGOVO TELO

RIO DE ŽANEIRO - Zidar iz Brazila Ademir Žorže Gonkalveš (59) zaprepastio je članove svoje porodice kad se pojavio na sopstvenoj sahrani. Gonkalvešova rodbina ga je u nedelju uveče identifikovala kao žrtvu saobraćajne nesreće, koja se dan ranije dogodila u državi Parana na jugu Brazila.

U policijskom saopštenju objavljenom u lokalnom listu Globo navodi se da je telo nastradalog u nesreći bilo nemoguće identifikovati zbog brojnih povreda.
Ispostavilo se da je Gonkalveš proveo noć pijući s prijateljima. Njegova rođaka Rosa Sampaio rekla je da on pojma nije imao da mu se kod kuće priprema sahrana.

- Porodica nije, međutim, znala da je on proveo noć na parkingu kamiona i ćaskao sa prijateljima uz piće kačaka, spravljeno od likera šećerne trske - ispričala je ona.

Prema njenim rečima, pojedini članovi porodice su sumnjali, uključujući nju i baku, ali su njena tetka i četiri prijatelja pozitivno identifikovali telo.
- Šta smo drugo mogli nego da pripremimo sahranu - rekla je Sampaio.

Portparol policije izrazio je zadovoljstvo zbog srećnog završetka. On je dodao da je telo nastradalog u nesreći kasnije pravilno identifikovano i da je sahranjen u drugoj brazilskoj državi.
Zidar Gonkalveš nije znao da se priprema njegova sahrana sve do ponedeljka ujutro, kad je otrčao da obavesti familiju da je živ.
- Telo poginulog je bilo unakaženo, ali je žrtva bila slično odevena - naveo je portparol policije.
- Ljudi se plaše da duže gledaju prilikom identifikacije tela, pa mislim da se upravo to dogodilo u ovom slučaju - dodao je on.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen