Dienstag, 10. November 2009

Animiran Film: A Christmas Carol 'Bozicna prica' - Jim Carrey

Animiran Film: A Christmas Carol 'Bozicna prica'

Nemacki Titl: 'Eine Weihnachtsgeschichte'


Žanr: Fantazija/Avantura

Režija: Robert Zemeckis

Scenario: Robert Zemeckis

Uloge:Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn, Cary Elwes, Fionnula Flanagan

Diznijeva Božićna priča (A Christmas Carol), uzbudljiva vožnja za sva čula kakvu je zamislio Oskarovac, reditelj Robert Zemekis, uhvatila je fantastičnu srž klasične Dikensove priče u neverovatnom filmskom ostvarenju.


Ebenizer Skrudž (Jim Carrey) započinje Božić u standardnom neraspoloženju, u istresanju na svog vernog pomoćnika (Gary Oldman) i svog razdraganog nećaka (Colin Firth). Ali kada ga duhovi Prošlosti, Sadašnjosti i Budućnosti odvedu na putovanje koje će mu otvoriti oči i ukazujući mu istinu koju on ne želi da prihvati, moraće da otvori srce kako bi ispravio sve godine mrzovolje pre nego što bude prekasno.Džim Keri ima 7 uloga, uključujući Ebenizera Skrudža i duhove Prošlosti, Sadašnjosti i Budućnosti.

Dikensova novela je prvi put objavljena 19. Decembra, 1843. godine. Istog trenutka je postigla veliki uspeh koji traje i dan danas.

Premijera animiranog filma je zakazana za 15. novembar 2009. godine, u Velikoj dvorani Sava centra, sa početkom u 17 časova i 19 časova. Božićna priča će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 19. novembra 2009. godine.


Trejler 'Bozicna prica' 'A Christmas Carol' 'Eine Weihnachtsgeschichte'
VEST PREUZETA OVDE, gde imate jos novih filmova predstavljeno

Ovde NEMA stream i NEMA download filma!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen