Freitag, 6. November 2009

BOJAN MAROVIĆ OTROVAN!

BOJAN MAROVIĆ OTROVAN!

BOJAN MAROVIĆ NA PUTOVANJU IZ MAKEDONIJE ZA SRBIJU RUČAO NA KOSOVU I ZAVRŠIO NA ISPIRANJU ŽELUCA

Pop pevača Bojana Marovića zadesila je još jedna nesreća, nakon što je pre mesec dana zadobio povrede lica ispred jednog podgoričkog kafića. On se pre tri dana otrovao hranom u restoranu na Kosovu, gde je svratio na ručak tokom povratka iz Makedonije za Srbiju:

- Krenuli smo u popodnevnim satima iz Makedonije, nakon što smo skoro tri sata većali o ruti putovanja. Budući da smo bili u blizini granice sa Kosovom, složili smo se da preko Prištine idemo za Beograd. Zaustavili smo se u jednom selu nadomak kosovske prestonice kako bi smo se odmorili i pojeli nešto. Poručili smo hranu i nakon pola sata provedenih u restoranu krenuli put Beograda. Ja i još jedan prijatelj nismo jeli, jedna drugarica je jela salatu, a Bojan specijalitet od mesa. On se posle pola sata požalio na jaku mučninu u stomaku, bio je bled kao krpa i nije mogao da podnese putovanje. Stajali smo na svakih 15 minuta da ga umivamo, a kada smo stigli u Niš odmah smo ga odveli u Urgentni centar - kaže Bojanov prijatelj, koji je sve vreme bio s njim.

Kako smo saznali, crnogorski pevač je po prijemu u Urgentni centar poslat na ispiranje želuca, a nakon toga je ostao u bolnici sve do sutradan.

Kako bismo proverili informaciju do kojih smo došli pozvali smo Marovića i pitali ga da li je doživeo trovanje hranom:
- Istina je to što mi se desilo. Ne znam šta je izazvalo ovakvu reakciju, jer generalno nemam problema s hranom i mogu sve da jedem. Pretpostavljam da sam se otrovao mesom. Oktobar mi je bio definitivno najgori mesec u ovoj godini i želim što pre da ga zaboravim - kaže mladi pevač, koji se oporavio i vratio za Beograd.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen