Freitag, 6. November 2009

FARMA: NOVA SVAĐA NA IMANJU U „FARMI”

Nova svađa na imanju u „Farmi”

Glavna tema u rialiti serijalu „Farma” postala je, ni manje ni više, nego jedna šoljica kafe zbog koje je izbio do sada najžešći sukob, i to između Viktorije i Sandre.

Naime, sve je počelo kao i obično, Big Mama i Cakana su se žalile na higijenu na farmi, Maja Nikolić je kukala kako joj je hladno, dok je Marina jadikovala kako samo ona muze krave. Big Mami se nikako nije dopala ova Marinina izjava, te obe kreću u raspravu povišenim tonom.

Zatim, u već uzavreloj atmosferi pojavljuje se Viktorija sa šoljicom koju je Sandra prala i pokazuje, unoseći joj se u lice, kako je šoljica i dalje prljava. Ona nastavlja da napada Sandru da ova ništa ne ume da radi, padaju uvrede... Maja počinje da brani Viktoriju, ali tu dolazi do nesporazuma, pa Viktorija onda počinje i nju da napada, a onda sledi lančana reakcija. Marina i Bebi Dol sukobljavaju se jer je Marina podigla glas bez razloga, a Cakana pokušava da ih sve smiri. Muškarci, kojima je već muka od ovakvih scena, puštaju muziku ne bi li ih nadglasali i na taj način prekinuli opštu svađu u kuhinji...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen