Sonntag, 8. November 2009

INTERVJU: HARI VAREŠANOVIĆ (HARI MATA HARI)

INTERVJU: HARI VAREŠANOVIĆ
Svi moji koncerti imaju dušu

Sarajevska grupa Hari Mata Hari večeras će održati prvi od četiri zakazana koncerta u beogradskom Sava centru. Hari Varešanović u razgovoru za „Blic nedelje“ kaže da će svaki koncert biti drugačiji i sa drugim gostima, te objašnjava zašto najviše voli ovaj koncertni prostor. Ističe da mu je najdraži duet u karijeri onaj sa Tajči, a pošto već godinama živi na relaciji Sarajevo–Minhen, kaže da ga ponekad najviše opusti vožnja tramvajem u Nemačkoj.

– Pre svega to će biti promocija pesama sa poslednjeg albuma „Sreća“, ali izvešćemo i sve najveće hitove ovog vremena, koje svi znaju. Imali smo prethodnih dana specijalne pripreme u Sarajevu sa dvadeset muzičara i napravili smo specijalan program za koncerte u Sava centru, jer iako smo imali desetak koncerata pre Beograda i sve je uštimano, ipak smo odlučili da napravimo poseban program. Svaki naš koncert je inače drugačije koncipiran, pa tako nijedan od ovih u Sava centru neće biti isti. Svaki će imati svoju dušu – kaže Hari Varešanović, koji će svako veče imati druge goste na pozornici.

– Imamo otprilike neku sliku toga da će sa nama nastupiti i nekoliko naših najdražih likova. Biće to uglavnom moje kolege s kojima sam snimio duete: Nina Badrić, Željko Joksimović, Eldin Huseinbegović, a pošto već deset...

CEO TEKST OVDE

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen